Welkom op de Weebosch!


Tijdelijke sluiting buurthuis 't Sant


deur op slotMet ingang van maandag 19 oktober sluit buurthuis 't Sant haar deuren in verband met de tweede Coronagolf. De sluiting zal voorlopig tot 1 november duren. Hiermee volgt het bestuur de richtlijnen van regering en veiligheidsregio.

Er is één uitzondering: de groep Urnerockers. Zij vallen onder de categorie sportende jeugd jonger dan 18 jaar. Ze openen het gebouw en sluiten zelf af. De bar is gesloten, ook voor koffie, thee en fris.

Over 2 weken wordt de corona-toestand weer geëvalueerd en wordt bekeken of de deur van het buurthuis open gaat of op slot blijft.

De veiligheidsregio heeft een noodverordening opgesteld. Daarin staan alle maatregelen. Je kunt alles nalezen op https://www.vrbzo.nl/wp-content/uploads/2020/09/NV201014.pdf .

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met interim-beheerder Sjaan Janssens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 1231 7604) of met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We hopen dat we snel weer de deuren veilig kunnen openen!

het bestuur van Stichting de Weebosch.

Dorpsagenda

Geen evenementen

de Vurkaomer

Mannensoos
dinsdag 30 november 10.00
Vrouweninloop
donderdag 2 december 10.00
Mannensoos
dinsdag 7 december 10.00

afvalkalender

GFT, PMD en restafval
woensdag 1 december 07.30

vaste activiteiten

Geen evenementen