Welkom op de Weebosch!


Samen eten op de Weebosch!


Tijdens bijeenkomsten van Digitale Veerkracht in het buurthuis kwam naar voren dat men het op prijs stelt om samen te eten. Samen eten is gezellig, gezond en afwisselend. De dorpsraad wil dit mogelijk maken, maar gaat eerst onder­zoeken wat de deelnemers het beste bevalt. We gaan op vier verschillende manieren samen eten aanbieden. Daarna bepalen we wat de voorkeur heeft en gaan we het wekelijks organiseren.

Samen eten doe je met elkaar, aan een gezellig gedekte tafel in het buurthuis, met vrijwilligers die de maaltijd serveren. Maar we gaan tijdens de proef ook een keer uit eten in eigen dorp.
Als organisatie zijn we tevreden als er minimaal 8 deelnemers per keer meedoen. Anders is het moeilijk te organiseren en kan het niet doorgaan! Dus... zeg het voort, doe mee en breng iemand mee!
Deelnemers betalen de kostprijs + € 1,00 voor de organisatiekosten (afwas, servetten, administratie e.d.)

Tijdens de proef eten we op vier manieren: (telkens om 12.30 uur)
1. Op dinsdag 19 en donderdag 21 februari serveren we een 3 gangen menu, kant en klaar ingekocht bij een regionale grootkeuken. Kosten € 8,= p.p.
2. Op dinsdag 26 februari en donderdag 28 februari koken we zelf. Vrijwilligers bereiden een 3 gangen diner. Kosten € 8,50 p.p.
3. Op dinsdag 12 maart en donderdag 7 maart serveren we een broodmaaltijd met een warm gerecht erbij. Kosten € 6,50 p.p.
4. Tot slot gaan we op dinsdag 19 maart samen uit eten in de Herberg en op donderdag 14 maart bij de Oude Belg. Vertrek vanuit 't Sant om 12.15 uur, eten om 12.30 uur. Kosten € 17,25 p.p. 1 drankje inbegrepen

Iedereen, dus jong & oud is welkom. Deelnemers kunnen kiezen op welke dagen ze komen eten. Meerdere dagen meedoen is geen enkel probleem. Iedere dag is er een ander menu. Vooraf aanmelden (bij de dorpsondersteuner) is nodig.

Nieuwsgierig, honger of lekkere trek? Wilt U deelnemen aan de proef? Meld je voor 12 februari bij Sjaan Janssens bel 0612317604 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dorpsagenda

Geen evenementen

de Vurkaomer

Mannensoos
dinsdag 30 november 10.00
Vrouweninloop
donderdag 2 december 10.00
Mannensoos
dinsdag 7 december 10.00

afvalkalender

GFT, PMD en restafval
woensdag 1 december 07.30

vaste activiteiten

Geen evenementen