Welkom op de Weebosch!


Vervolgbijeenkomst Digitale Veerkracht


Het project Digitale Veerkracht wil de zelfredzaamheid van ouderen in kleine kernen vergroten door hen (onder andere) vertrouwd te maken met verschillende beschikbare digitale hulpmiddelen. Op die manier kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en wordt het makkelijker om contact te onderhouden met familie, vrienden en instanties. De wens van de ouderen staat hierbij altijd centraal. Op dit moment loopt er een pilot in Riethoven en op De Weebosch.
In beide kernen hebben we de afgelopen tijd verschillende bijeenkomsten georganiseerd om samen met de ouderen de hulpvragen boven tafel te krijgen en na te denken over mogelijkheden om in hun behoeften te voorzien. De eerste drie ideeën waarmee we actief aan de slag willen gaan presenteren we op woensdag 11 april van 13.30 tot 15.30 uur in de Vurkoamer / buurthuis ’t Sant (De Weebosch)

Praat en denkt u mee? Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op wat we de afgelopen periode hebben gedaan en presenteren we, zoals gezegd, de eerste drie ideeën die we willen oppakken. We zouden het heel fijn vinden als u daarbij aanwezig kunt zijn, want we willen er natuurlijk voor zorgen dat de uitwerking van die ideeën zoveel mogelijk aansluit bij wat u nodig heeft.
Verder zullen we ook de stagiaires van het Summa College aan u voorstellen die u en het project tot aan de zomervakantie gaan ondersteunen. Het wordt een gezellige en actieve bijeenkomst, waarbij u volop de gelegenheid krijgt om vragen te stellen en mee te denken. Ook als u nog niet eerder bij een van de bijeenkomsten aanwezig bent geweest, bent u van harte welkom.

Als u het prettig vindt om iemand mee te nemen, is dat ook geen enkel probleem. We zien u graag op 11 april in de Vurkoamer / buurthuis ’t Sant. Aanmelden kan bij Sjaan Janssens (dorpsondersteuner) via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-12 31 76 04.

Dorpsagenda

Geen evenementen

de Vurkaomer

Mannensoos
dinsdag 30 november 10.00
Vrouweninloop
donderdag 2 december 10.00
Mannensoos
dinsdag 7 december 10.00

afvalkalender

GFT, PMD en restafval
woensdag 1 december 07.30

vaste activiteiten

Geen evenementen